Munkacsoportok bemutatkozása

Báli munkacsoport
Sziasztok!

Hogy miért fontosak a munkacsoportok? Azért, mert nélkülük a közi nem lenne az, ami. Hogy miért fontos a báli munkacsoport? Ugye, érzed? Ha szeretnéd, hogy idén is fergeteges báljaink legyenek, ne habozz, gyere és cselekedj! Minden segítő kéz elkél! Munkaköri leírás: helyszínfoglalás, bevásárlás, dekoratőri feladatok, csoportok munkaszervezése és még sorolhatnám… Elvárt készségek: ezt felesleges ragozni. Ha szeretnél segíteni, biztosan tudunk Neked feladatot adni! 😉
Önkéntes munkacsoport
A kezdeményezés azért jött létre, hogy összefogja azokat az embereket, akik szeretnek másokon segíteni és a közi életében is aktívan részt venni. Mindezt a jól megszokott arcokkal teheted és közben új embereket is megismerhetsz.
Sport munkacsoport
Sziasztok!

Az előző félév elején alapítottuk meg a Sport Munkacsoportot.
Ennek eredményeként sok résztvevő számos nagyszerű élménnyel gazdagodhatott az előző szemeszterben szervezett programjaink során. A munkacsoport áldásos tevékenységének köszönhetően több közis mozgásra vonatkozó igényeit tudja ma már az MKK kiszolgálni a tavaly szeptemberi állapothoz képest.
Ha valaki az egész közösségünk tagjaival szeretne kötetlen formában kikapcsolódni és sportolni, az jelenleg egyet jelent a következő két szóval: Sport Munkacsoport

Terveink:

A jövőben igyekszünk gyakoribbá tenni az olyan alkalmakat, amelyeknek köszönhetően a közisek erőnléte javulhat. (Pl. Falmászás vagy labdarúgás.)
Továbbá még nagyobb energiákat akarunk mozgósítani annak érdekében, hogy a Sport Munkacsoport mindenkinek a lehető legjobb támogatást nyújtsa, aki a sporton keresztül szeretne javítani az MKK életén.

Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/MKKSport

(Ezen a felületen olvashattok minden Sport Munkacsoportot érintő lényeges információról.)

Lelkiségi munkacsoport
Sziasztok! :) Ha a közi egy gyönyörű gótikus templom lenne, akkor az egyik legerősebb pillérét a lelkiségi munkacsopi adná. :) Olyan programokon törjük közösen a fejünket, amik még élőbbé teszik a lelki életet az mkk-n belül. Legyen szó a tavaly már sokatok által tapasztalt adventi rorátékról, imaestről, nagyböjti szerda reggeli misékről és még sorolhatnám. Idén is szeretnénk hasonlóakat szervezni, de más ötleteink is vannak... és a Te ötletedre is kíváncsiak vagyunk! Keress bátran, ha szívesen ötletelnél velünk, vagy kedvet kaptál hasonló témájú programok kitalálásához.

Kommunikácios munkacsoport
Ha érdekel a honlapszerkesztés, szívesen írsz cikkeket, vagy szerkesztesz internetes tartalmakat, szeretsz képszerkesztőkkel dolgozni, esetleg videókat vágni >>> csatlakozz a kommunikációs munkacsoportba! ;)
Technikusi munkacsoport
"Csavaros kábelek mennek ide-oda, meg színes LED-ek villognak... Nem tudok ezen kiigazodni!" Bizonyára sokan eltűnődtek már, hogy a fenébe is működik a hangosítás, a bálokon a DJ-zés, a kivetítés és csak az első sor fogalmazódott meg benne. Mi vagyunk azok, akik átlátják a káoszt, akik így biztosítjuk alkalomról alkalomra, hogy a bálban táncolhassatok, tudjatok hirdetni, legyen dalszöveg az alkalmakon és vigyázunk a technikai felszerelésre, hogy azt még sokáig tudjuk használni. Illetve fejlesztgetjük, ha esetleg valami hiányzik, vagy elromlik.
Jelentkezz te is, ha nem áll tőled távol a hangtechnika, a vetítés, a mindenféle kütyü és szeretnél ezekben tapasztalatot szerezni, vagy a közösséget szolgálni a már meglévő tudásoddal!